Een kerk verbouwen: dé architect voor jou

 

✓ Ontwerp op maat
✓ Samenwerken met experts
✓ Vrijblijvende kennismaking

Een kerk bouwen of verbouwen is de droom van veel architecten. Het zijn mooie karakteristieke gebouwen met vaak veel geschiedenis en waarde voor een gemeenschap en dorp of stad. MN Architecten heeft ervaring met de uitdaging om een kerk te verbouwen zodat het met de tijd meegaat maar ook dat zijn kenmerkende eigenschappen bewaard blijven. Informeer naar onze voorgaande projecten om inspiratie op de doen.

 

Wil je met een architect sparren over de verbouwing van een kerkgebouw?

Neem vrijblijvend contact op
Verbouwing weerdsingel Utrecht
Koepelkerk Arnhem

Laat de kerk in jouw buurt verbouwen door een ervaren architect

Tegenwoordig vervaagd religie steeds vaker uit onze samenleving. Hierdoor staan veel kerken in Nederland leeg en lopen risico om te vervallen. Om dit te voorkomen kun je ons inschakelen om het kerkgebouw in jouw buurt te laten restaureren of te verbouwen door een architect met ervaring op dit gebied. In het verleden hebben wij bijvoorbeeld ook de eer gehad om de monumentale Koepelkerk in Arnhem te mogen verbouwen. Wij hebben deze kerk zo kunnen verbouwen dat deze bewaard is gebleven voor zowel religieuze bijeenkomsten als andere activiteiten. De kerk heeft zijn karakteristieke uitstraling behouden met de toevoeging van enkele moderne wijzigingen. Een echte win-win situatie dus!

Voorbeelden van ons werk

  • circulaire renovatie Overhoop Utrecht
  • transformatie vrijstaande woning Culemborg
  • ede
    verbouwing 2 onder 1 kap woning Ede
  • multifunctionele bovenverdieping Utrecht
Bekijk alle projecten

Neem contact met ons op

Blaas nieuw leven in de kerk van jouw gemeenschap of in jouw buurt en schakel ons in als architect om deze te verbouwen. Wij hebben veel ervaring met verbouwingsprojecten, waaronder kerken, dus wij zijn dé architect voor deze opdracht. Ga met ons rond de tafel en ontdek wat wij voor jouw gemeenschap kunnen betekenen. Voor meer informatie of vragen kun je contact met ons opnemen via 030 – 207 20 25, of stuur een e-mail naar info@mn-architecten.nl.

MN-logo-wit

MN Architecten

Wittevrouwensingel 99

3514 AM  Utrecht

+31(0)30 207 20 25

info@mn-architecten.nl

KvK: Utrecht 60667435

SBA: 1.100201.051 

voorwaarden