Voor een restauratie zijn wij de beste architect

 

✓ Ontwerp op maat
✓ Samenwerken met experts
✓ Vrijblijvende kennismaking

Als je op zoek bent naar iemand die je kan helpen met een restauratie, dan is kiezen voor het bureau M’n Architect in Utrecht de juiste beslissing voor jou. Ons architectenbureau brengt jarenlange ervaring met zich mee zodat een goede uitvoering garant staat. Voor elke soort restauratie heeft M’n Architect wel een innovatief idee, of het nu gaat om een monumentale woning of een verouderd bedrijfspand.

 

Wil je met een architect sparren over een restauratie?

Neem vrijblijvend contact op
Verbouwing weerdsingel Utrecht
woning verduurzamen

Een vakkundige restauratie uitgevoerd door een ervaren architect

Er zitten ontzettend veel voordelen aan het uitvoeren van een restauratie door een deskundige architect. Je verhoogt niet alleen de waarde van het gebouw, maar je zorgt er ook voor dat deze beter bestendigd is tegen de tand des tijds. Niet te vergeten dat, als het om jouw woning gaat, het woongenot ook enorm zal stijgen! Als je meer wenst dan alleen een restauratie, dan is het ook mogelijk om M’n Architect uit Utrecht in te schakelen voor renovatieprojecten. Ook houden wij ons bezig met herbestemmingen van gebouwen, zoals . Ga vrijblijvend met ons in gesprek en ontdek de mogelijkheden.

Voorbeelden van ons werk

  • circulaire renovatie Overhoop Utrecht
  • transformatie vrijstaande woning Culemborg
  • ede
    verbouwing 2 onder 1 kap woning Ede
  • multifunctionele bovenverdieping Utrecht
Bekijk alle projecten

Vraag vrijblijvend om advies

Als je eraan denkt om uw woning of een ander pand te restaureren, ga dan met ons in gesprek en ontdek de mogelijkheden die wij jou kunnen bieden. Wij hebben ervaring met het restaureren van monumentale panden, verouderde woningen en meer. Bekijk wat wij voor jou kunnen betekenen en neem contact met ons op via +31(0)30 207 20 25, of een e-mail sturen naar info@mn-architect.nl.

MN-logo-wit

MN Architecten

Wittevrouwensingel 99

3514 AM  Utrecht

+31(0)30 207 20 25

info@mn-architecten.nl

KvK: Utrecht 60667435

SBA: 1.100201.051 

voorwaarden