over MN Architecten

De plannenmaker voor jouw bouwwensen

 

Iets laten bouwen of verbouwen doe je niet elke dag. Waar moet je beginnen? Of het nu gaat om een leeg kavel of een bestaand gebouw: architectenbureau MN Architecten in Utrecht lost de ruimtelijke schuifpuzzel voor je op. We helpen je door het hele bouwproces. Van eerste tekening tot het uiteindelijke huis of pand van je dromen.

 

MN Architecten maakt ontwerpen voor eigentijdse, dienstbare gebouwen en interieurs voor bedrijven en particulieren. Nieuwbouw, verbouw, renovatie en herbestemming: wij zijn jouw plannenmaker.

Meer weten over wat we doen?
bouwvriendelijk ontwerpen

Van links naar rechts: Floyd Jansen (architect in opleiding), Ruben van ‘t Oever (freelance), Maarten Nieuwenhuize (architect, eigenaar), Anthony Uittenbogaard (interieurarchitect in opleiding) en Rob Janssen (architect in opleiding).

Het beste bouwresultaat

 

Ons team van architecten en bouwkundigen zoekt alles voor je uit. Ook werken we intensief samen met interieurontwerpers, installatie- en energieadviseurs. Wij snappen hoe gebouwen werken en kruipen in jouw huid om je de beste oplossing te bieden. Dat lukt ons door een grondige analyse van jouw wensen, het project en de huidige situatie.

 

We luisteren naar je en denken met je mee. Door ons stappenplan blijf je bovendien binnen je budget en heb je duidelijkheid over de planning. Zo helpen we je zonder stress aan jouw nieuwe unieke plek om te wonen of werken. Benieuwd naar de mogelijkheden? Laat je inspireren tijdens een kennismakingsgesprek.

Neem contact op

Over de oprichter

 

Oprichter van bureau MN Architecten is Maarten Nieuwenhuize (1980). Maarten studeerde Bouwkunde aan Windesheim in Zwolle en later Architectuur aan de Academie van Bouwkunst in Arnhem. Hij werkte als projectarchitect bij Van de Looi en Jacobs Architecten in Huissen aan uiteenlopende nieuwbouwprojecten en aan de renovatie en herbestemming van monumenten. Daarna werkte hij onder andere bij Urbanizer Architecten in Utrecht, met name aan high-end verbouwingsplannen voor particulieren.

 

Maarten: “Op mijn 16e wilde ik al architect worden. Fascinerend dat je iets bedenkt, het op papier zet en dat het echt gebouwd wordt. Ik ontwerp alleen dingen die kúnnen en die een aannemer snapt, omdat ik zelf ooit heb leren bouwen tijdens mijn beroepsopleidingen. Met die kennis voorkomen we problemen tijdens het bouwproces. Wat de opdrachtgever wenst en nodig heeft, is voor mij het belangrijkst. Realiseren wat we samen in ons hoofd hebben, geeft een enorme kick.”

DSCF0020 klein

Kijken of het klikt?

 

We werken jouw bouwwensen graag tot in de puntjes voor je uit, maar misschien ben je nog niet zo ver. Met een kennismaking en vrijblijvend adviesgesprek kom je al een heel eind. Laat ons eens met je meedenken.

Neem contact op

Zij kozen voor MN Architecten

Voorbeelden van ons werk

  • circulaire renovatie Overhoop Utrecht
  • transformatie vrijstaande woning Culemborg
  • ede
    verbouwing 2 onder 1 kap woning Ede
  • multifunctionele bovenverdieping Utrecht
Bekijk alle projecten
MN-logo-wit

MN Architecten

Wittevrouwensingel 99

3514 AM  Utrecht

+31(0)30 207 20 25

info@mn-architecten.nl

KvK: Utrecht 60667435

SBA: 1.100201.051 

voorwaarden