Wat we doen

 

Nieuwbouw, verbouw, renovatie,
herbestemming, interieur

Jouw architect in Utrecht

 

Je wilt je droomhuis bouwen, verbouwen of anders inrichten. Of misschien wil je een bestaand pand een nieuwe functie geven of je organisatie zichtbaarder maken met een passend gebouw. Maar waar begin je, wat gaat het kosten en hoe gaat het allemaal passen? Architectenbureau MN Architecten in Utrecht lost de ruimtelijke schuifpuzzel voor je op. Je kunt op ons bouwen. Van idee tot unieke plek om te wonen of werken. Benieuwd naar de mogelijkheden?

Neem contact op

Waarom een architect inschakelen?

 

Nieuwbouw, verbouw, renovatie en herbestemming: bureau MN Architecten is jouw plannenmaker. Je krijgt bij ons altijd een verrassend en haalbaar ontwerp dat precies past bij jouw bouwwensen. Door ons stappenplan blijf je bovendien in controle over het resultaat en heb je duidelijkheid over de planning. Ook kunnen wij de beste aannemer voor je kiezen en de bouwuitvoering begeleiden. Zo weet je zeker dat het eindresultaat net zo mooi wordt als het ontwerp.

Voorbeelden van ons werk

  • circulaire renovatie Overhoop Utrecht
  • transformatie vrijstaande woning Culemborg
  • ede
    verbouwing 2 onder 1 kap woning Ede
  • multifunctionele bovenverdieping Utrecht
Bekijk alle projecten

Samenwerken met
MN Architecten

 

Je wilt een huis of gebouw om trots op te zijn. MN Architecten in Utrecht helpt je daarbij. Van idee tot bouw doorlopen we samen meerdere fases.

Fase 1: jouw wensen bespreken

Wat zijn je bouwwensen? Onze architect komt langs om je project uitgebreid te bespreken. We sparren, geven je voorbeelden van mogelijke oplossingen en je kunt al je vragen stellen. Zo weet je precies wat er haalbaar is binnen jouw budget.

Fase 2: voorontwerp

Op basis van onze kennismaking en een grondige analyse van de locatie, komen we al schetsend tot de beste oplossing. Een doordacht en verrassend plan, helemaal op maat ontworpen voor jouw situatie. Jouw opmerkingen over het ontwerp verwerken we in de volgende fase.

Fase 3: definitief ontwerp

Na de schetsfase maken we van een idee een concreet plan. We verwerken ook adviezen van derden in het ontwerp. Denk aan tips over ruimte-indeling, materialen en kleuren. Een aannemer of bouwkostenadviseur kan een raming voor je maken. Zo weet je waar je financieel aan toe bent.

Fase 4: technisch ontwerp

Als je helemaal tevreden bent met het ontwerp, leggen we precies vast hoe het door de aannemer moet worden uitgevoerd. Zie het als een technische bouwtekening, een soort bestek. Met dit uitgewerkte bouwplan kun je goed vergelijkbare offertes opvragen. Wij helpen je bij het kiezen van een aannemer.

Fase 5: de bouw en oplevering

Je wilt natuurlijk dat het gebouwde eindresultaat net zo mooi wordt als het ontwerp. Daarom komen we graag regelmatig langs op de bouwplaats om alles in de gaten te houden. We overleggen met alle betrokkenen en zorgen dat jouw huis of bedrijfspand perfect wordt opgeleverd.

Kijken of het klikt?

 

We werken jouw bouwwensen graag tot in de puntjes voor je uit, maar misschien ben je nog niet zo ver. Met een kennismaking en vrijblijvend gesprek kom je al een heel eind. Laat ons eens met je meedenken.

Neem contact op
MN-logo-wit

MN Architecten

Wittevrouwensingel 99

3514 AM  Utrecht

+31(0)30 207 20 25

info@mn-architecten.nl

KvK: Utrecht 60667435

SBA: 1.100201.051 

voorwaarden