Verbouwen in Utrecht

 

✓ Ontwerp op maat
✓ Samenwerken met experts
✓ Vrijblijvende kennismaking

Als je plannen hebt om jouw huis te verbouwen, schakel dan ons architectenbureau uit Utrecht in. Wij staan paraat om je te assisteren doorheen het gehele proces. Laat je ontzorgen van de verbouwing en schakel M’n Architect uit Utrecht in. Van ontwerpen tot vergunningen regelen, wij zullen jouw zorgen uit handen nemen zodat je zich volledig kan focussen op het genieten van jouw gloednieuwe woning. Zorgeloos verbouwen doet je met behulp van ons architectenbureau uit Utrecht.

 

Wil je met een architect sparren over een verbouwing?

Neem vrijblijvend contact op
Verbouwing weerdsingel Utrecht
Verbouwing

Jouw huis verbouwen doet je met behulp van een ervaren architect uit Utrecht

Stel, je bent niet tevreden met jouw huis en je overweegt uw opties: verhuizen kan een heel gedoe met zich mee brengen, laat staan dat jouw huidige locatie misschien wel perfect voor je is. Nieuwbouw kan dan weer onnodig duur zijn, áls er al een vrije kavel beschikbaar is. De betere optie in zo’n geval is dan om een verbouwing in jouw huis in Utrecht uit te laten voeren door een ervaren architect. Pas jouw huidige woning aan zodat deze volledig aan uw wensen voldoet. Wij kunnen je daarbij helpen. Een verbouwing is nog nooit zo eenvoudig geweest dankzij M’n Architect uit Utrecht.

Bedrijfspanden en monumentale gebouwen

Naast dat je ons bureau kunt inschakelen voor een verbouwing van een woning, staan wij ook paraat als architect om andere gebouwen te verbouwen in Utrecht. Zo hebben wij bijvoorbeeld de eer gehad om de Koepelkerk in Arnhem te mogen verbouwen. Informeer naar onze voorgaande projecten en kom meer te weten over wat wij voor je kunnen betekenen.

Voorbeelden van ons werk

  • circulaire renovatie Overhoop Utrecht
  • transformatie vrijstaande woning Culemborg
  • ede
    verbouwing 2 onder 1 kap woning Ede
  • multifunctionele bovenverdieping Utrecht
Bekijk alle projecten

Schroom niet en neem contact met ons op

Schakel voor een goed uitgevoerde verbouwing M’n Architect uit Utrecht in. Wij verzekeren je van een soepel lopend proces met een fantastisch eindresultaat! Heb je nog vragen? Neem dan gerust contact met ons op via +31(0)30 207 20 25, of een e-mail sturen naar info@mn-architect.nl.

MN-logo-wit

MN Architecten

Wittevrouwensingel 99

3514 AM  Utrecht

+31(0)30 207 20 25

info@mn-architecten.nl

KvK: Utrecht 60667435

SBA: 1.100201.051 

voorwaarden