Renoveren in regio Utrecht

 

✓ Ontwerp op maat
✓ Samenwerken met experts
✓ Vrijblijvende kennismaking

Wil je jouw woning of pand laten renoveren in Utrecht of omgeving? Schakel dan de vakkundige architecten van M’n Architect in om die klus voor jou te klaren. Met ons luisterend oor en innovatieve denken ben je verzekerd van een ontwerp wat aan jouw wensen voldoet, en meer! Vergroot jouw woongenot en begin met het renoveren van jouw huidige woning in Utrecht of omstreken. Jouw droomhuis is binnen handbereik!

 

Wil je met een architect sparren over een renovatie?

Neem vrijblijvend contact op
Verbouwing weerdsingel Utrecht
ede

Renoveren is innoveren, ga met ons in gesprek in Utrecht!

Wil je graag jouw leefomgeving verbeteren? Wij begrijpen dat niet iedereen behoefte heeft aan verhuizen of een nieuwbouw huis. De perfecte oplossing hiervoor is dan renoveren en M’n Architect schiet je hierbij te hulp. Wij helpen je met het omtoveren van een oud of vervallen gebouw, tot een prachtige woning waarvan je nog jarenlang kunt genieten. Dit doen wij overigens niet alleen voor woningen, maar ook voor bijvoorbeeld monumentale gebouwen of bedrijfspanden. Jij bedenkt het, en wij kunnen het renoveren bij jou in de omgeving!

Voorbeelden van ons werk

  • circulaire renovatie Overhoop Utrecht
  • transformatie vrijstaande woning Culemborg
  • ede
    verbouwing 2 onder 1 kap woning Ede
  • multifunctionele bovenverdieping Utrecht
Bekijk alle projecten

Vraag direct een offerte aan

Wil je graag jouw woning of pand beschermen tegen de tand des tijds? Schakel dan ons architectenbureau in om jou te helpen renoveren in de buurt van Utrecht. Vraag vandaag nog vrijblijvend een offerte aan. Je kunt telefonisch contact met ons opnemen via +31(0)30 207 20 25, of een e-mail sturen naar info@mn-architect.nl.

MN-logo-wit

MN Architecten

Wittevrouwensingel 99

3514 AM  Utrecht

+31(0)30 207 20 25

info@mn-architecten.nl

KvK: Utrecht 60667435

SBA: 1.100201.051 

voorwaarden