Laat jouw huis bouwen door een architect

 

✓ Ontwerp op maat
✓ Samenwerken met experts
✓ Vrijblijvende kennismaking

Ben je van plan om een huis te bouwen of te verbouwen in regio Utrecht maar ontbreekt het je nog aan een architect? M’n Architect staat voor je klaar! Ons ervaren architecten team loodsen je met veel enthousiasme en passie door het hele bouwproces heen, van tekening tot uitvoering. Wij ontzorgen je van alle stress die doorgaans typerend is bij het bouwen van een huis.

 

Wil je met een architect sparren over het bouwen van een huis?

Neem vrijblijvend contact op
Verbouwing weerdsingel Utrecht
Oud met nieuw

Een nieuw huis bouwen of verbouwen in Utrecht: jouw architect vind je hier

Een nieuw huis bouwen of jouw huidige huis te verbouwen is een flinke uitdaging en de hulp van een ervaren architect in Utrecht is dan ook verstandig. Zo bent je altijd verzekerd van een deskundige uitvoering zodat alles zo soepel mogelijk verloopt. Laat jouw huis geheel volgens jouw wensen bouwen en schakel M’n Architect in om jouw droomhuis in Zeist of omgeving op papier te zetten, om deze vervolgens uit te werken.

Oud huis in een nieuw jasje

Het is niet voor iedereen nodig om een nieuw huis te laten bouwen door een architect. Het kan zijn dat je al grotendeels tevreden bent met jouw huidige huis en je alleen wilt verbouwen. Ook dat kan bij ons in Utrecht! Je kunt ook bij ons terecht voor het renoveren van jouw huis of om een aanbouw te plaatsen. Vraag vandaag nog een vrijblijvende kennismaking bij ons aan als je jouw huis wilt verbouwen in regio Utrecht.

Voorbeelden van ons werk

  • circulaire renovatie Overhoop Utrecht
  • transformatie vrijstaande woning Culemborg
  • ede
    verbouwing 2 onder 1 kap woning Ede
  • multifunctionele bovenverdieping Utrecht
Bekijk alle projecten

Plan een gesprek met ons in

Als je een huis wilt bouwen of verbouwen in de omgeving van Utrecht, schakel ons dan in als architect. Heb je nog vragen of wil je meer informatie? Ga met ons in gesprek en neem direct contact met ons op via +31(0)30 207 20 25, of stuur een e-mail naar info@mn-architect.nl.

MN-logo-wit

MN Architecten

Wittevrouwensingel 99

3514 AM  Utrecht

+31(0)30 207 20 25

info@mn-architecten.nl

KvK: Utrecht 60667435

SBA: 1.100201.051 

voorwaarden