Zoek je een herbestemming architect?

 

✓ Ontwerp op maat
✓ Samenwerken met experts
✓ Vrijblijvende kennismaking

Een herbestemming vraagt om een architect met oog voor innovatief verbouwen, zo zou je ons dan ook kunnen beschrijven. In plaats van een gebouw slopen en opnieuw iets bouwen, komt het steeds vaker voor dat er wordt gekozen voor een herbestemming van een gebouw door een architect. Dit houdt in dat een gebouw als het ware ‘gerecycled’ wordt. MN Architecten houdt zich ook bezig met deze duurzame oplossing voor het creëren van nieuwe moderne gebouwen.

 

Wil je met een architect sparren over een herbestemming?

Neem vrijblijvend contact op
Verbouwing weerdsingel Utrecht

Innoverende herbestemming projecten door een ervaren architect

Of het nou gaat om de herbestemming van een monumentale woning of een leegstaand gebouw opknappen tot kantoorpand, MN Architecten weet wel om te gaan deze projecten. Voor ons is het niet alleen een leuke uitdaging om een bestaand gebouw om te toveren tot een innovatief en modern ontwerp. Maar het is ook een duurzame oplossing voor het creëren van meer woningen in de snelgroeiende samenleving van vandaag de dag. Een voorbeeld is de haalbaarheidsstudie die wij hebben uitgevoerd voor de herbestemming van de voormalige Nijverheidsschool aan de Oudenoord in Utrecht. Ga met ons in gesprek en ontdek de mogelijkheden.

Voorbeelden van ons werk

  • circulaire renovatie Overhoop Utrecht
  • transformatie vrijstaande woning Culemborg
  • ede
    verbouwing 2 onder 1 kap woning Ede
  • multifunctionele bovenverdieping Utrecht
Bekijk alle projecten

Vraag een vrijblijvend gesprek aan

Je zult je verbazen over hoeveel mogelijkheden er zijn met herbestemming, zoals bijvoorbeeld bij een kerk, een kantoor of industrieel erfgoed. Heb je nog vragen over of een herbestemming mogelijk is voor een bepaald gebouw? Of als je gewoon simpelweg meer wilt weten over het concept, neem dan contact met ons op. Je bereikt ons via 030 – 207 20 25, of stuur een e-mail naar info@mn-architecten.nl.

MN-logo-wit

MN Architecten

Wittevrouwensingel 99

3514 AM  Utrecht

+31(0)30 207 20 25

info@mn-architecten.nl

KvK: Utrecht 60667435

SBA: 1.100201.051 

voorwaarden