Architect voor jouw vrije kavel

 

✓ Ontwerp op maat
✓ Samenwerken met experts
✓ Vrijblijvende kennismaking

Ben je op zoek naar een architect die je bij kan staan bij het bouwen op een vrij kavel? Schakel MN Architecten in om je tijdens dit gehele proces te ontzorgen! Onze ervaren medewerkers zullen je bij elke stap helpen, van ontwerpen, vergunningen aanvragen tot aan een aannemer regelen. Onze deskundige architecten helpt je om op je vrije kavel jouw droomhuis te maken. Vraag vandaag nog een gesprek aan.

 

Wil je met een architect sparren over jouw droomhuis op een vrij kavel?

Neem vrijblijvend contact op
Verbouwing weerdsingel Utrecht

Een ervaren architect die van een kavel een huis maakt

Een huis bouwen doet je niet elke dag. Het is daarom ook belangrijk om een goed plan van aanpak klaar te hebben liggen voor elke stap van het bouwproces. Het is natuurlijk niet zo vanzelfsprekend dat iedereen weet hoe ze dit moeten aanpakken. Dat is waar MN Architect bijspringt en je helpt om van jouw vrije kavel een waar thuis te maken. Wij werken het ontwerp van jouw droomhuis geheel uit naar jouw wensen en wij ontzorgen je ook van het regelen van vergunningen en een aannemer. Bij ons ben je verzekerd van een grondige aanpak en een secure uitvoering!

Voorbeelden van ons werk

  • circulaire renovatie Overhoop Utrecht
  • transformatie vrijstaande woning Culemborg
  • ede
    verbouwing 2 onder 1 kap woning Ede
  • multifunctionele bovenverdieping Utrecht
Bekijk alle projecten

Bekijk ook onze andere diensten

Naast dat je ons kunt inschakelen als architect voor het realiseren van jouw droomhuis op een vrije kavel, zijn wij ook bekwaam in verscheidende andere diensten, zoals:

Meer informatie over deze diensten vind je online, of neem vrijblijvend contact met ons op via 030 – 207 20 25, of stuur een e-mail naar info@mn-architecten.nl. Blijf op hoogte over wat wij doen en neem ook eens een kijkje bij onze blog.

MN-logo-wit

MN Architecten

Wittevrouwensingel 99

3514 AM  Utrecht

+31(0)30 207 20 25

info@mn-architecten.nl

KvK: Utrecht 60667435

SBA: 1.100201.051 

voorwaarden