Architect voor nieuwbouw in Utrecht

 

✓ Ontwerp op maat
✓ Samenwerken met experts
✓ Vrijblijvende kennismaking

Ben je op zoek naar een architect om jouw nieuwbouw te ontwerpen in Utrecht of omgeving? Schakel M’n Architect in om je hierbij te assisteren. Onze ervaren architecten werken secuur en enthousiast met je samen om jouw droomhuis te realiseren. Van vergunningen tot afwerking, en alles ertussenin, wij ontzorgen je gedurende het gehele bouwproces. Neem vrijblijvend contact met ons op en vind dé perfecte architect voor jouw nieuwbouw in regio Utrecht.

 

Wil je met een architect sparren over nieuwbouw?

Neem vrijblijvend contact op
Verbouwing weerdsingel Utrecht
Nieuwbouw

Dé architect om jouw nieuwbouw in Utrecht waar te maken

Ben je klaar voor een volgende stap, namelijk zelf een huis bouwen? Schakel ons dan in als architect om het proces van jouw nieuwbouw in de omgeving van Utrecht zo soepel mogelijk te laten verlopen. Wij helpen je alles tot in de puntjes uit te werken en met het regelen van de nodige vergunningen en we zorgen voor de juiste aannemer voor het project. Ligt jouw kavel net buiten Utrecht, bijvoorbeeld in Zeist? Maak je geen zorgen! Wij kunnen en zullen je nog steeds ten dienst staan!

Voorbeelden van ons werk

  • circulaire renovatie Overhoop Utrecht
  • transformatie vrijstaande woning Culemborg
  • ede
    verbouwing 2 onder 1 kap woning Ede
  • multifunctionele bovenverdieping Utrecht
Bekijk alle projecten

Doe inspiratie op bij onze voorgaande projecten

Als je nog geen concreet idee heeft voor het ontwerp van uw nieuwbouw kun je je ook laten inspireren door één van onze afgeronde projecten. Neem simpelweg telefonisch contact met ons op voor een vrijblijvende kennismaking via +31(0)30 207 20 25, of stuur een e-mail naar info@mn-architect.nl.

MN-logo-wit

MN Architecten

Wittevrouwensingel 99

3514 AM  Utrecht

+31(0)30 207 20 25

info@mn-architecten.nl

KvK: Utrecht 60667435

SBA: 1.100201.051 

voorwaarden