Architect voor monumenten

 

✓ Ontwerp op maat
✓ Samenwerken met experts
✓ Vrijblijvende kennismaking

Ben je op zoek naar een ervaren architect om monumenten te renoveren? Dan moet je bij MN Architecten zijn! Wij hebben veel meer dan alleen bekwaamheid als architect, wij restaureren en herbestemmen ook rijksmonumenten en gemeentelijke monumenten. Ga vrijblijvend met ons in gesprek voor meer informatie en ontdek wat wij voor jou kunnen betekenen!

 

Wil je met een architect sparren over het renoveren of herbestemmen van een monument?

Neem vrijblijvend contact op
Verbouwing weerdsingel Utrecht
mn architect

Dé architect met ervaring in de restauratie van een monument

Een veelgemaakte fout is het denken dat er niks kan worden veranderd aan een monument, dit is allesbehalve waar. Een deskundige architect is in staat om monumenten te restaureren of zelfs om deze te herbestemmen. Ons architectenbureau beschikt over deze deskundigheid, ga met ons in gesprek om de mogelijkheden te bespreken en schakel ons in om jouw monumentale woning of pand weer te laten stralen! Ons bureau is in Utrecht gevestigd maar wij zijn ook zeker bereid om in de omgeving aan de slag te gaan!

Voorbeelden van ons werk

  • circulaire renovatie Overhoop Utrecht
  • transformatie vrijstaande woning Culemborg
  • ede
    verbouwing 2 onder 1 kap woning Ede
  • multifunctionele bovenverdieping Utrecht
Bekijk alle projecten

Vraag ons eenvoudig en vrijblijvend om advies

MN Architecten is een architectenbureau dat gevestigd is in Utrecht dat klaarstaat om jouw (monumentale) woning, of bedrijfspand nieuw leven in te blazen. Ontdek wat wij voor jou kunnen betekenen en neem vrijblijvend contact met ons op. Je bereikt ons bereiken door te bellen naar 030 – 207 20 25, of stuur een e-mail naar info@mn-architecten.nl.

MN-logo-wit

MN Architecten

Wittevrouwensingel 99

3514 AM  Utrecht

+31(0)30 207 20 25

info@mn-architecten.nl

KvK: Utrecht 60667435

SBA: 1.100201.051 

voorwaarden