Aanbouw in Utrecht

 

✓ Ontwerp op maat
✓ Samenwerken met experts
✓ Vrijblijvende kennismaking

Als je graag groter wilt wonen maar niet wilt verhuizen, kan MN Architecten je assisteren met een aanbouw realiseren voor je woning in de regio Utrecht. Je kan ons ervaren architectenbureau, gebaseerd in Utrecht, inschakelen voor projecten zoals nieuwbouw, renovatie en natuurlijk ook aanbouw. Wij adviseren en ontzorgen je met veel enthousiasme en passie tijdens het gehele proces!

 

Wil je met een architect sparren over een aanbouw?

Neem vrijblijvend contact op
Verbouwing weerdsingel Utrecht

Een aanbouw voor uw huis in Utrecht

Wil je jouw huis graag uitbreiden door middel van een aanbouw en woon je in Utrecht of omgeving? MN Architecten staat voor je klaar! Wij doorlopen het hele bouwproces met je, van ontwerp tot vergunningen, wij denken aan alles zodat jij dat niet hoeft te doen. Verhuizen brengt veel zorgen met zich mee en een nieuw huis bouwen is niet altijd nodig. De perfecte oplossing hiervoor is een stukje toevoegen aan jouw huis. Zo behoudt je jouw geliefde huis maar vergroot je enkel de mogelijkheden!

Voorbeelden van ons werk

  • circulaire renovatie Overhoop Utrecht
  • transformatie vrijstaande woning Culemborg
  • ede
    verbouwing 2 onder 1 kap woning Ede
  • multifunctionele bovenverdieping Utrecht
Bekijk alle projecten

Ga met ons in gesprek

Wil je met een specialist sparren over een aanbouw in de omgeving van Utrecht? Wij ook! Schakel vandaag nog ons architectenbureau in en realiseer jouw droomhuis. Neem een kijkje tussen onze eerdere projecten en neem vrijblijvend contact met ons op voor meer informatie of om advies te vragen. Je kunt ons ook bereiken door te bellen naar 030 – 207 20 25, of stuur een e-mail naar info@mn-architecten.nl.

MN-logo-wit

MN Architecten

Wittevrouwensingel 99

3514 AM  Utrecht

+31(0)30 207 20 25

info@mn-architecten.nl

KvK: Utrecht 60667435

SBA: 1.100201.051 

voorwaarden